Historien om Glean
Glean blev stiftet i 2018 af Anja Bindesbøll. Det hele startede med en nysgerrighed. Anja, som på daværende tidspunkt havde en madblog, var på jagt efter nye metoder til kagebagning uden æg. Æg har en væsentlig rolle, når man bager og lever man vegansk, kan det være svært at opnå den rette konsistens uden et bindemiddel. Efter et par søgninger på youtube, faldt hun over en video med en gullig væske fra en kikærtedåse, som blev pisket til den fineste fluffy masse.
Det var skørt og samtidig fuldstændig fascinerende at se på! Efter opdagelsen af Aquafaba, ændrede tingene sig med det samme. Anja besluttede sig for at lave de første veganske flødeboller på markedet. Udviklingen startede i hendes lille tekøkken på Nørrebro, så i et større professionelt køkken på Amager og holder glean til i på Ægirsgade 46 med produktion og stad i Torvehallerne.

Historien om Glean
Det var skørt og samtidig fuldstændig fascinerende at se på! Efter hendes opdagelse af Aquafaba, ændrede tingene sig med det samme. Anja besluttede sig for at lave de første veganske flødeboller på markedet. Udviklingen startede i hendes lille tekøkken på Nørrebro, så i et større professionelt køkken på Amager og nu har hun en café og produktionskøkken på Ægirsgade 46 og stad i Torvehallerne. Fortsættelse følger…
Hvorfor aquafaba?